fbpx

VI TILBYDER

Service og Rens – Så du kan bevare et sundt indeklima

Sundt indeklima

Nye moderne boliger har ventilationssystemer installeret til at give dig og dine familie frisk luft inden døre. Men alle ventilationsanlæg – dyre såvel som billige – mister deres effekt, hvis de ikke vedligeholdes. Ventilationssystemer skal renses regelmæssigt, så det ikke bliver forurenet luft, du får ind i huset. Vi er eksperter i ventillationsrens i private boliger.

Vi skaber et godt og sundt indeklima i din bolig uden støv, pollen og forurenende luftpartikler ved regelmæssigt vedligehold af boligens ventilationssystem. Hvis rør og filtre stopper til, så vil dårlig luftkvalitet og fugt i boligen mindske det gode indeklima og danne grobund for mug og svampesporer i luften – til stort ubehag for alle og især folk med allergi eller astma.

Manglende ventilationsrens svarer til at støvsuge uden at skifte støvsugerpose. For i ventilationen opsamles det skidt, som du netop ikke ønsker ind i din bolig.

Krav om ventilationsanlæg i alle nye huse

Vores boliger er blevet rigtig gode til at holde på varmen. De er så energieffektive, at simpel udluftning ved at åbne døre og vinduer ikke er nok. Løsningen er blevet mekaniske ventilationsanlæg, der konstant udskifter luften i boligerne ved at genbruge den varme luft og samtidig tilføre frisk luft udefra.

Alle nye parcelhuse, rækkehuse og etageejendomme er velisolerede med lufttætte vægge og lofter, og siden 2010 har det været et krav i det danske bygningsreglement at montere ventilationssystemer i alle nybyggede boliger. Disse ventilationsanlæg skal være så effektive, at de udskifter luften i boligen mindst én gang hver anden time (det svarer til 0,30 liter ny luft pr. sek. pr. opvarmet m2).

Der er også flere og flere boliger fra før 2010, der efterisoleres med ventilationsanlæg eller får monteret airconditionanlæg.

Vi sørger for professionel og effektiv rens af dit ventilationsanlæg

Hos Genveks Rens har vi solid erfaring med ventilationsrens i private boliger. Vi sørger for fri passage for den urene og fugtige luft, som hver dag suges ud fra køkken, stue, badeværelse m.m. og gør ventilationsanlæggets rør beskidte. Vi har styr på, hvor ofte din bolig har brug for afrensning for at fungere optimalt.

Hyppigheden af afrensningen afhænger af flere faktorer. Både antallet af personer i husstanden er afgørende, men også om I har kæledyr, ryger inden døre og hvordan I laver varm mad i køkkenet, spiller en rolle. Derfor fastsætter vi først det serviceinterval, vi anbefaler, efter vi har besøgt den enkelte bolig.

Vores grundighed er din garanti

Vi oplever, at selv om ventilationsfiltre bliver skiftet jævnligt, så sidder der rigtig meget snavs og støv tilbage i rørene, som kan bidrage til skimmelsvamp. Derfor er vi yderst grundige med også at få rørene renset godt igennem. På den måde slipper du for, at tilstoppede rør sætter en prop i ventilationsanlægget, som kan få anlæggets sensorerne til at give fejlmeldinger – selv med helt nye filtre.

Et god tommelfingerregel er at sørge for at få skiftet ventilationsfiltre ca. en gang årligt. Det anbefales også af de fleste producenter. Derudover bør du få foretaget en grundig ventilationsrens minimum hvert 3 år – eller efter behov.

Kontakt Genveks Rens for god service og høj kvalitet
Regelmæssig ventilationsrens er nødvendig for at din hustand kan bevare et sundt indeklima og et godt helbred. Det mindsker også brandfaren, da støv i ventilationssystemet kan antændes, ligesom støv påvirker både elforbrug og støjniveau i negativ retning.

Vores ydelser

Rens

Service

Vedligehold

GenveksRens

Kontakt os idag

Ring til os